Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Året 2015

barn Permalink0
Året 2015 har bjudit på så otroligt mycket nya upplevelser både på gott och ont.
Graviditeten som var fantastisk samtidigt som man aldrig varit mer nervös över allt som kan ske på vägen. Oregelbundna hjärtslag får en att må som en utsketen disktrasa. Hjärtformad livmoder får en att googla allt man kan om livmödrar. Sen står man här med en helt frisk liten flicka som man har oroat sig över i 9 månader. Sjukvården i all ära men det är lätt att stirra upp sig desto mer man kan se.

Ikea kan bli jättespännande, värkar gör verkligen ont, kejsarsnitt känns inte alls när man ligger där lite värre efteråt. Man blir mer kär i sin man när han inte bara är ens man utan även pappa till mitt barn.

Vi har haft ett roligt år med fina vänner! jag har lärt mig att mjölka och robert är en hejare på hästtäcken. VI har renoverat huset från grunden, hela nedervåningen var borta och stod färdigt en vecka innan bebis kom.

Det blev ännu ett inlägg om att jag har det väldigt bra men är så tillfreds med livet nu och självklart har jag jobbiga stunder där jag är besviken på människor i min närhet, där jag gråter för att jag inte har fått rida på 4 dagar vilket kan ses som et litet problem men sitt inne och glo på 4 väggar utan avlastning med bebis så förstår ni, jag tog bort en god vän, jag är osäker på vissa val jag gör i livet med jag har mycket lättare att ta mig an detta nu. Förr grävde jag ner mig mer i mina känslor men nu är jag bättre på att se en annan sida av det som händer vilket har förändrat hela tillvaron. Livet blir så mycket roligare och bättre på det viset. Tack 2015 för att jag har landat än mer i mig själv!

nu ser vi fram emot ett 2016 fyllt av hästar, kossor, vänner,kärlek och en massa första för mig, Natalie och Robert

Till top