Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Inskolning

Personligt, barn, familj Permalink0

Imorgon är det då dags för min lilla prinsessa att börja förskolan! Vart i hela friden har det första året tagit vägen? Hur kan tiden springa iväg så här! Visserligen missade jag några veckor i höstas men vi har ändå varit hemma över året. Är så glad och tacksam att vi har möjlighet till detta. Visst kunde jag ha gått hemma lite till men känns helt rätt att hon ska få chansen att leka med kompisar i egen ålder och hon kommer att gå mellan 15-20 timmar i veckan så långt ifrån heltid! Plus att jag och Robert kommer få en helt annan tid till att fixa det lilla extra med djuren och gården just nu gör vi det som är nödvändigt och ett måste men utan att kunna ge lite till för vi skyndar in till varandra och till dottern. Nu kommer ju kunna ha en halv dag i veckan till att pyssla lite mer. Jobba jobba. 


Jag har fått besked om 3 veckor till på jobbet sen får vi se hur länge damen i fråga är sjukskriven. Vi talar nu om mobbning och vikingatiden. Vissa kan man få igång tankeverksamheten på och de kommer med egna planer och idéer medan andra vill helst ha allt framför sig och kunna skriva av. Är roligt med diskussioner tycker jag där man kan ställa motfrågor till dem så man får igång fantasin och lite kritiskt tänkande hos dem. 

Nej nu ska jag packa lillans väska och sen sova godnatt på er! 




Till top