Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Operation tvätta ladugård

Allmänt Permalink0
Nu är det snart dags att stalla in djuren efter sommaren. Då är det bara den årliga tvätten kvar som krävs innan vi tar in dem :) 

Så jag har varit med och bidragit genom att köra ut gammalt spån, bör vara en lagom uppgift med 2 veckor kvar av graviditeten :) nu är det vara upp till mannen i huset att dra igång med högtryckstvätten så det blir rent och snyggt där ute så att djuren kan komma in och mysa när höststormarna nu börjar komma. 

Passar på att umgås med djuren nu innan snittet ska göras för sen får jag inte vara ute på ett par veckor för bakterierisken. Så i förrgår stod jag och valde mellan att krypa ner i bubbelbadet eller gå ut till djuren. Det blev det sist nämnda. Det är om inte mer avslappnande för själen att umgås med dem. Så nu längtar vi efter att vem det än är i magen ska komma ut så att vi kan få träffas och även att mamman kan få börja rida lite igen det suger i hästtarmen allt :) där har vi tur som ändå har det jobbet vi har med gården. För efter frukost brukar det nu under vinter halvåret finnas en stund där Robert kan vara inne så han får umgås med barnet och jag kan vara ute och hämta ny energi på hästryggen. Tror att vi kommer att få ihop det bra när vi bara kommer in i någon slags rutin och vi har fått matvanor. :) 







Till top