Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Släkten är (värst) eller bäst

Allmänt Permalink0
Har idag haft besök av min mormor och morfar och moster. Har varit en superbra dag. Man kan säga det man tycker och man får så mycket energi. Tänker ibland på hur många familjer som inte har bra kontakt utan man glider ifrån varandra. Vissa säger upp kontakten med varandra. Och visst man väljer inte vilka man är släkt med man väljer sina vänner. Är glad och tacksam över att ha såpass bra relation med mina närmsta släktingar som jag har. 
Mormor och morfar har varit min trygghet under uppväxten och jag nästintill bodde där under skilsmässan. Är oändligt tacksam för allt de ha gett i form av tid och kärlek. Nu när man själv blivit vuxen har även mor och far syskon fått en större del i livet. 

Min moster och jag har fått en helt ny relation på senare tid, då vi även möts på ett medialt plan. Ska bli spännande att se vart det kommer att ta oss! 

Jag hoppas att Natalie kommer att må lika bra av sin familj som jag gör och att vi kommer att ha en lika bra mor och dotter relation som jag har med min mamma. Det är en bestämd liten dam jag har! Men en fantastisk helt perfekt liten dam! 


Till top