Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Dålig uppdatering

barn, djur Permalink0
Nu har bloggen inte fått mycket kärlek inte. Har inte haft någon motivation och undrat vad jag egentligen har att skriva om men jag har ju ganska mycket tankar om dagarna även om jag gör ungefär samma saker varje dag. 

I torsdag var jag på det gula varuhuset och shoppade loss mest till lillan. Hon behövde kläder i mängder, vissa storlekar får man massa kläder andra har man ungefär ett set. Fanns en hel del fint men mest vardagskläder vill vi vara festfixaren får vi åka till andra butiker. Lillan fick vara hemma med Robert för tycker hon är för liten för Ullared. Väl på plats pratar jag med en stressad Robert då hon inte längre tog flaskan för att äta. Har aldrig varit några problem med det innan. Men nu totalvägrade hon. Tur att vi var hemma efter 4,5 timmar så att det gick ändå. 

Idag ska vi åka på Charlies rean men med bebisen. Får inte åka utan henne före hon kan hämta mat själv löd domen sist haha. Tur hon lär sig från början vad det är som gäller! Hon satt även på Otto första gången häromdagen. Blir hon säkert helt anti hästar här om några år. 

Nej nu är det bäst att göra sig redo för äventyret idag 



Till top