Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Nu laddar jag för att bli färdig med allt vad infektioner heter

Personligt, djur, familj läkare, sjukhus Permalink0
Nästa vecka kommer de hända massor i rätt riktning för mig. De ska ta bort filtret och sen blir det röntgen av lever. Det blir nog en julklapp att få bli frisk i år. Var hos läkaren igår för att kolla till dränet då det dels läckt utanför och sedan kommit lite blod när jag spolat det. Så ville att han skulle ta en titt. Så på tisdag bär det av till Göteborg! Ska vara på plats kl 11 och ta blodprov för att se så njurarna mår bra och att de kan ge mig kontrastvätska. Sen på onsdag sker själva ingreppet. Så då får jag och mamma ett till äventyr tillsammans innan denna resa är över och en annan kan ta vid. 
 
Jag hade med mig Roberts brorsdotter som var med när själva olyckan skedde. Hon har inte velat komma in till mig när jag legat där utan varit ganska rädd för sjukhuset och hur jag har mått. Men igår så skulle vi iväg och köpa present till henne och då sa jag att hon fick bestämma om hon ville med till läkaren eller inte nu när jag fick en tid mitt i när vi skulle åka. Så hon beslöt sig för att följa med mig till sjukhuset. Vilket var så bra! Det behövde vi nog båda två. Det var ju faktiskt inte så farligt där inne hon fick se lite av rummen där jag hade legat, träffa mina goa sköterskor och läkare. Jag går ju mest runt och kramas nu för tiden när jag är på sjukhus och det var ju mycket märkligt krama sin läkare?! Är inte de bara läskiga? haha 
 
Min läkare hade även med sig en läkarstudent och hon måste ju undrat vad i hela friden som hände. När jag frågar om hans lediga vecka förra veckan var bra. Han svarar att den var bra och jag förklarade att jag hade ringt in till sjukhuset och han var inte på plats. Då säger han att nästa gång om jag inte är här ringer du min fru och så får hon ringa mig så ringer jag dig hem direkt så du inte behöver vänta. Hej lyxbehandling! Han anser att det räcker nu du har haft så mycket så nu ska det bara gå uppåt och smidigt för mig. Jag säger att han är världens bästa läkare och kramar som sagt om honom och jag ser hur det bubblar i studenten av frågor om vad som hänt. Det kanske kom fram sen när de pratade om besöket. 
 
På fredag ska jag och mamma in till avdelningen för att säga hej och tacka med lite smått och gott. Man får en relation till personalen vare sig man ska det eller inte så är det bara. Blir mycket upprepning på bloggen nu men detta tar upp det mesta av tankeverksamheten nu. 
 
En helt annan sak är att jag fick meddelande från unghästen igrå och hon har varit iväg i ett ridhus och åkt hästlastbil för första gången. Gick på utan att blinka, in i riduhset som hon aldrig gjort något annat och sen hem igen! Denna fantastiska häst vad ska det bli av henne?! Längtar så galet mycket efter att få rida! Det fattas mig verkligen något i livet nu.
 
Nehe mina vänner nu blir det lite serier och kaffe för är en stund kvar innan jag får krypa ner i sängen. Sov gott! 
Till top