Pauline Stenwall - min vardag på gården

En blogg om vardagslivet på en gård med allt vad det innebär från hus och hem till djur och natur. Nu även en dos av småbarns liv.

Vuxna människor slutar aldrig att förvåna

barn, djur, familj Permalink0
Idag fick vi ett meddelande som inte var väntat. Vad det var får jag hålla för mig själv ett tag till. Men sättet vuxna människor kan bete sig på är helt fantastiskt. Människor över 50 bör väl ha lite mer innanför pannbenet än att vara taskiga och så genom fula mot en annan människa. Jag blir arg och besviken när jag ser hur det tar på R. De har planerat en sak och ser till att min R har lagt både pengar och tid på dem och sen får han skit kastat i ansiktet. Nu känns det lite lättare när det börjar sjunka in eller jag är fortfarande rosenrasande men det kommer bli så mycket bättre när vi är färdiga. 
Jag tycker att man kan vara ärlig mot andra människor iallafall och inte fortsätta utnyttja en människa bara för att denne är snäll. Nej nu släpper vi det och går vidare.


I övrigt har dagen varit bra lillans rum börjar bli klart, hon sover bättre på dagarna och nu ska vi äta hemmagjord pizza. Vi får se hur natten blir den va bra inatt så hoppas på att hon har börjat stabilisera sig igen.






Till top